• +31 (0)40 - 25 92 700

 

Persoonsgegevens

Van Aarle De Laat verzamelt slechts persoonsgegevens wanneer u deze via de Digitale Diensten aan Van Aarle De Laat hebt doorgegeven, bijvoorbeeld door u aan te melden voor de periodieke nieuwsbrief van Van Aarle De Laat of via een verzoek via het contactformulier. 

Voor het verwerken van de nieuwsbrief gebruikt Van Aarle De laat alleen uw e-mail adres.

Indien u contact met ons maakt via het contactformulier op de website bewaren vragen wij slechts de volgende persoonsgegevens: Naam, (e-mail)adres, telefoonnummer en geslacht. 

Doeleinden

Van Aarle De Laat gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de doeleinden waarvoor u de persoonsgegevens aan Van Aarle De Laat hebt verstrekt:

  • wanneer u zich heeft opgegeven voor de ontvangst van de digitale nieuwsbrief worden deze gegevens slechts gebruikt voor het verzenden van de periodieke nieuwsbrief
  • wanneer u contact met ons hebt opgenomen via het digitale contactformulier zullen de gegevens slechts voor de verwerking van uw vraag of opmerking worden gebruikt.
Statistische analyse

Van Aarle De Laat verzamelt informatie over het gebruik van de Digitale Diensten, onder andere met behulp van analyse-tools van Google. Google kan de verzamelde informatie alleen gebruiken voor het verbeteren van hun eigen gebruikerservaringen. Zie voor meer informatie de privacyverklaringen van Google.

Overig gebruik

Van Aarle De Laat gebruikt uw gegevens alleen voor de doeleinden genoemd in deze privacy- en cookieverklaring met uw toestemming en zal de gegevens niet anders gebruiken of langer bewaren dan nodig om de gevraagde handelingen uit te voeren. Van Aarle De Laat kan uw gegevens gebruiken in samenwerkingen met derden, maar verstrekt je gegevens, buiten de hiervoor genoemde gevallen, niet aan derden.

 

Minderjarigen 

In sommige gevallen vraagt Van Aarle De Laat expliciet om toestemming om bepaalde persoonsgegevens te kunnen gebruiken. Als een gebruiker jonger is dan 16 jaar, is toestemming van zijn of haar ouder of voogd nodig om de persoonsgegevens te verstrekken aan Van Aarle De Laat.

 

Beveiliging 

Van Aarle De Laat beschermt uw persoonlijke informatie met behulp van passende technische en organisatorische maatregelen om het risico op onbevoegde en onrechtmatige toegang, verlies, openbaarmaking, gebruik, wijziging en vernietiging van uw gegevens zo klein mogelijk te houden. 

 

Doorgifte aan derden

Van Aarle De Laat zal uw persoonsgegevens niet aan derden doorgeven, tenzij:

  • de doorgifte geschiedt aan een door Van Aarle De Laat voor de in deze privacyverklaring opgesomde doeleinden ingeschakelde bewerker, met welke bewerker Van Aarle De Laat een overeenkomst heeft gesloten die erop ziet dat de bewerker voldoende waarborgen biedt ten aanzien van technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met betrekking tot de te verrichten verwerkingen; of
  • Van Aarle De Laat op grond van een wettelijke verplichting gehouden is persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties. 

Er kunnen zich situaties voordoen, wegens strategische of andere zakelijke redenen, waardoor Van Aarle De Laat besluit om haar bedrijf of een deel daarvan te verkopen of over te dragen. Van Aarle De Laat kan informatie die is verzameld en opgeslagen, inclusief persoonlijke informatie, overdragen aan de partij of partijen die betrokken zijn bij de transactie, als onderdeel van die transactie.

 

Cookies

Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestanden die bij je op de computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst zodra de Digitale Diensten van Van Aarle De Laat gebruikt worden. Cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om eventuele gebruikersnamen, wachtwoorden en persoonlijke instellingen te bewaren, zodat je bij een volgend bezoek niet opnieuw je gegevens in hoeft te voeren.

 

Toepassingen van cookies door Van Aarle De Laat

 

Van Aarle De Laat maakt voor haar Digitale Diensten gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën voor verschillende doeleinden. Deze cookies zijn in te delen in enkele categorieën: 

 

  • Noodzakelijke cookies helpen de Digitale Diensten van Van Aarle De Laat te functioneren. Zonder deze cookies kunnen de Digitale Diensten niet naar behoren werken. Deze cookies kunnen daarom niet worden uitgeschakeld;
  • Statistische cookies zorgen ervoor dat Van Aarle De Laat kan leren over hoe gebruikers interacteren met de Digitale Diensten. Deze data wordt vervolgens gebruikt om aanpassingen door te voeren zodat de gebruikerservaring van de Digitale Diensten verder verbeterd wordt. Voorbeelden van statistische cookies zijn de cookies die worden geplaatst ten behoeve van Google Analytics;
  • Niet-geclassificeerde cookies.

 

Overzicht van cookies

Zonder plaatsing van noodzakelijke cookies staat Van Aarle De Laat gebruikers niet toe om de Digitale Diensten te gebruiken. Van Aarle De Laat zal echter standaard vragen om akkoord te gaan met het gebruik van alle door Van Aarle De Laat gebruikte cookies.

 

Cookies verwijderen

U kunt cookies altijd controleren en wissen en je kunt je browser zo instellen dat cookies geblokkeerd worden. Meer hierover lees je op de website aboutcookies.org.

 

Naast cookies kunnen onze Digitale Diensten ook gebruik maken van andere soortgelijke technologieën om gegevens op jouw apparaat op te slaan en te lezen. Net zoals cookies worden deze technologieën gebruikt om een unieke aanduidingscode op te slaan voor jouw apparaat, die vervolgens kan worden gebruikt om je gedrag te volgen. Die aanduidingscode kan bijvoorbeeld gebaseerd zijn op (o.a.) jouw browserinstellingen in combinatie met jouw IP adres. Mocht je het niet op prijs stellen dat je gedrag gevolgd wordt, dan kan je dit uitschakelen via de Do-No-Track-functie van je browser. Het verwijderen van cookies heeft niet tot gevolg dat je gedrag niet meer gevolgd wordt.

  

•Van Aarle De Laat heeft geen zeggenschap of controle over het gebruik van deze technologieën van derde partijen, ondanks het feit dat ze Van Aarle De Laat Digitale Diensten gebruiken om deze technologieën in te zetten. Voor meer informatie over de werkwijze, privacy-beleid, toestemmingen en andere informatie over deze derde partijen raden we je aan de voorwaarden van deze derde partijen te raadplegen. Daarnaast merken wij op dat ook als je je afmeldt voor gerichte reclame, je advertenties blijft zien. Deze zijn dan niet afgestemd op je specifieke interesses.

 

Bewaartermijn

 

Van Aarle De Laat bewaart je gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor zij deze heeft verkregen.

 

Contact

 

Je hebt recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van je persoonsgegevens, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Indien je van een van deze rechten gebruik wil maken, of indien je vragen hebt over deze privacyverklaring kun je Van Aarle De Laat bereiken via of door een brief te sturen naar:

Van Aarle De Laat B.V.
Postbus 677
5652 AB  Eindhoven

Indien je je hebt aangemeld voor een nieuwsbrief, kan je jezelf daarvoor afmelden door een e-mail te sturen aan .

 

Nieuwsbrief

Van Aarle De Laat publiceert regelmatig een nieuwsbrief met daarin actuele onderwerpen en wetenswaardigheden over onze branche en over ons bedrijf.

Van Aarle De Laat respecteert uw privacy.
Lees hier hoe wij uw gegevens verwerken.

Meer Van Aarle De Laat

Contact

Beemdstraat 22

5652 AB  Eindhoven

 

Postbus 677

5600 AR  Eindhoven

 

www.vanaarledelaat.nl

 

 

Deze website plaatst cookies voor het gebruik van webstatistieken en social media. Er worden geen persoongegevens bewaard.
Meer informatie