• +31 (0)40 - 25 92 700
vrijdag 21 april 2017

Zorg en Huisvesting; Integraal beschouwen.....de 10 belangrijkste punten

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Integraal Beschouwen van Zorg en Huisvesting....welke zaken zijn nu werkelijk van belang?
Van Aarle De Laat somt de belangrijkste 10 voor u op.

nbeindapril1

Van Aarle De Laat Nieuwsbrief Integraal Beschouwen 

1.  Wonen, welzijn en (kwaliteitskader) zorg

Maatwerk, kwaliteit en aandacht! Laat u inspireren op gebied van wonen, welzijn en zorg. Kent u uw producten en diensten, wat kost het en wat levert het op? Zowel in geld als geluk

2.  Kostprijs optimaliseren met behoud van uw meerwaarde

Vereenvoudig uw (maatwerk-) afspraken met uw klant en verminder de administratieve druk, terwijl u gelijktijdig beter monitort wat uw klant beleeft en uw medewerker bereikt. Dus de kostprijs optimaliseren, zonder verlies aan kwaliteit. Wilt u hierover meer weten, laat het ons weten.

3.  Integrale bekostiging vanaf 2018

Vanaf 2018 geldt de integrale bekostiging. Wat betekent dit voor de huidige tarieven, uw exploitatie en/of business case? Dit vraagt om een gedegen voorbereiding op uw gesprekken met klanten, inkopers, verzekeraars en/of banken. Van Aarle De Laat komt graag met u hierover in gesprek.

4. Explosieve stijging van bouwkosten

Heeft u voor uw bouwplan de financiering geregeld? Voorkom dan dat u tekort komt aan het einde van het project of dat u keuzes moet maken voor mindere kwaliteit. Laat het u niet overkomen en treft de juiste maatregelen. Daarnaast kunt u op elk moment in de ontwikkeling en/of bouw van uw project, behoefte hebben aan andere financieringsvormen

5.  Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid zijn veel gehoorde begrippen tegenwoordig, echter wat is de toekomst (in bijvoorbeeld Domotica) en wat zijn uw (duurzaamheids-) verplichtingen? Er is veel mogelijk en vaak innovatiever dan u wellicht denkt. Niet alléén voor u, maar juist samen met anderen. Laat u inspireren!

Van Aarle De Laat Nieuwsbrief Integraal Beschouwen 

6. Zorg (voor uw) vastgoed

Hoe zorgt u (voor uw) vastgoed? Hoe gaat u ontwikkelen, realiseren en wat neemt u in eigendom en wat niet? Welk concept is toekomst vast, financierbaar en geeft weinig risico’s ? Verken de mogelijkheden en kies wat bij u het beste past. Meer maatwerk, flexibiliteit en kwaliteit versus onzekere opbrengsten. Is uw portefeuille klaar voor de toekomst? Zoek de juiste balans, maak keuzes en ga er voor!

7. Ken de leef- en woonwensen van uw klanten

Vergewis u van de (toekomstige) leef- en woonwensen van uw klant. Wat vinden uw klanten nu écht belangrijk? Hoe komt u daar eenvoudig achter? Mogen wij u daarbij helpen?

8. Veiligheid is uw verantwoordelijkheid

Een vaak ondergeschoven thema is veiligheid, echter dit geeft wel uitstraling aan uw organisatie. Helaas zijn gebouwen vaak minder veilig dan gedacht en toch is dit uw verantwoordelijkheid. Een vergunning zegt weinig, de praktijk laat zien dat goede borging van veiligheid, noodzakelijk is.

9. Toekomstvisie als basis

Heeft u voor uw bouwplan de financiering geregeld? Voorkom dan dat u tekort komt aan het einde van het project of dat u keuzes moet maken voor mindere kwaliteit. Laat het u niet overkomen en treft de juiste maatregelen. Daarnaast kunt u op elk moment in de ontwikkeling en/of bouw van uw project, behoefte hebben aan andere financieringsvormen

10. Actualiseren, anticiperen, activeren…

Uit welk jaar dateert uw laatste (actualisatie) strategisch huisvestingsplan? Hoe anticipeert u op alle wijzigingen? Brengt u daadwerkelijk in de praktijk wat uw doelstellingen zijn? Hiervoor gelden de drie A’s: actualiseren, anticiperen en activeren.

nbeindapril4
nbeindapril5 

Maak een afspraak of bel met één van onze adviseurs:

Anke Aarninkhof

Anne-marie de Groot

Erik van Aarle

Ewald Knoors

Mariëlle Hooymeijer

René Hendriks

Richard Swinkels

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Hoogste Punt 'De Schakel' bereikt

13 oktober 2017

Vrijdagmiddag 13 oktober 2017 is het hoogste punt bereikt van de nieuwbouw van SBO Wending en de renovatie van SBO De Schakel te Amstelveen. Van Aarle De Laat voert het…

Nieuwsbrief

Van Aarle De Laat publiceert regelmatig een nieuwsbrief met daarin actuele onderwerpen en wetenswaardigheden over onze branche en over ons bedrijf.

Van Aarle De Laat respecteert uw privacy.
Lees hier hoe wij uw gegevens verwerken.

Meer Van Aarle De Laat

Contact

Beemdstraat 22

5652 AB  Eindhoven

 

Postbus 677

5600 AR  Eindhoven

 

www.vanaarledelaat.nl

 

 

Deze website plaatst analytische cookies voor het gebruik van webstatistieken. Er worden geen persoonsgegevens bewaard.
Ok