• +31 (0)40 - 25 92 700
vrijdag 13 oktober 2017

Hoogste Punt 'De Schakel' bereikt

Vrijdagmiddag 13 oktober 2017 is het hoogste punt bereikt van de nieuwbouw van SBO Wending en de renovatie van SBO De Schakel te Amstelveen. Van Aarle De Laat voert het projectmanagement namens Amstelwijs uit. Door Amstelwijs wordt met pannenfris op moderne wijze aandacht gegeven aan eeuwenoude traditie van het hoogste puntviering. De beide scholen zullen vanaf maart 2018 gebruik maken van één nieuw gebouw. Tevens wordt het moment aangegrepen voor een eerste steen legging die symbool staat voor de nieuwe samenwerking van de lerarenteams.

amstelwijs WA0002

De renovatie bestaat uit de kozijnvervanging van de buitengevelkozijnen en het aanbrengen van o.a. een CO2-gestuurd ventilatiesysteem incl vervanging van plafonds en binnenverlichting. Hiermee wordt voor de renovatie op dit onderdeel een Frisse Scholen Klasse B bereikt. Daarbij worden tevens alle elektrische, beveiligings- en data-installaties vernieuwd. De bouw is gestart in mei 2017 en in 6 maanden is de nieuwbouw naar het hoogste punt gewerkt. De nieuwbouw bestaat uit een uitbreiding met 7 leslokalen, een speelzaal, een kooklokaal en ondersteunende ruimten. Tevens wordt het volledige buitenterrein opnieuw ingericht. De oplevering van de renovatie staat gepland eind december 2017 en de nieuwbouw van De Wending staat gepland eind februari 2018.

Hoogste Punt 'De Schakel' bereikt

13 oktober 2017

Vrijdagmiddag 13 oktober 2017 is het hoogste punt bereikt van de nieuwbouw van SBO Wending en de renovatie van SBO De Schakel te Amstelveen. Van Aarle De Laat voert het…

Nieuwsbrief

Van Aarle De Laat publiceert regelmatig een nieuwsbrief met daarin actuele onderwerpen en wetenswaardigheden over onze branche en over ons bedrijf.

Van Aarle De Laat respecteert uw privacy.
Lees hier hoe wij uw gegevens verwerken.

Meer Van Aarle De Laat

Contact

Beemdstraat 22

5652 AB  Eindhoven

 

Postbus 677

5600 AR  Eindhoven

 

www.vanaarledelaat.nl

 

 

Deze website plaatst analytische cookies voor het gebruik van webstatistieken. Er worden geen persoonsgegevens bewaard.
Ok