Over Van Aarle De Laat Bouwmanagers

We zijn

Betrokken en gedreven bouwprofessionals. Dit komt neer op daadkrachtig management en raakt daarmee de essentie. Bouwen is complex. Of het nu gaat om het ontwikkelen, realiseren of onderhouden van vastgoed, wij 'boksen het voor mekaar'. We doen dat voor u als raadsman, regisseur en financiële waakhond terwijl u de touwtjes stevig in handen houdt. Met resultaat dat telt. Wij versterken uw bereken-, bouw en beheerkracht. Dàt kan u van ons verwachten. Dit bewijzen onze referentieprojecten en bevestigen onze tevreden opdrachtgevers.

Uw bouwvertrouwen

Werken met ons betekent een gedegen pragmatische aanpak waarbij we onze ziel en zaligheid in uw vastgoeduitdaging leggen. We hanteren daarbij een integrale manier van werken die leidt tot succes. Voor u betekent het dat we de kosten (berekenen), het projectmanagement (bouwen) en het onderhoud (beheren) al in een vroeg stadium aan elkaar koppelen. De voordelen die dit oplevert vergroten in sterke mate de slagingskans van uw project. Voor u resulteert dit alles in een scherpe duurzame prijs/kwaliteit balans waarmee we uw bouwambities waarmaken. 

Meer dan

Naast de expertise die u van ons mag verwachten zijn we altijd duidelijk in het contact dat we met u onderhouden. Dat betekent dat we aanspreekbaar zijn, werken met korte lijnen en transparant communiceren over keuzes in het bouwproces. Wij volgen een onafhankelijke en objectieve weg en laten ons graag met argumenten overtuigen. Dat is onze stijl. Daardoor zeggen we altijd waar het op staat. Wellicht is dat de ware daadkracht die we in onze persoonlijke aanpak verankerd hebben. 

Waard

Kortom, we voeren een ontbrekend stukje persoonlijkheid toe aan al dat staal, beton en cijfers. We luisteren naar u èn verstaan de bouw. De eenvoud, duidelijkheid en gedegenheid die we daarbij hanteren past bij ons en maakt ons mede daardoor uw bouwtoevertrouwen meer dan waard.

 

Contact met Van Aarle De Laat

Bezoekadres
Beemdstraat 22
5652 AB  Eindhoven

Postadres
Postbus 677, 5600 AR  Eindhoven

Telefoon
040 - 2592700

Onze bouwmanagers | dragen een warm hart toe aan