Visie en Missie

 

Missie

Wij, de bouwmanagers van Van Aarle De Laat, dragen bij aan het verbeteren van de fysieke leefomgeving. Hierbij ligt de focus op de gebruiker van het maatschappelijk- en commercieel vastgoed. Het uitgangspunt hierbij is dat de bouw ons wordt toevertrouwd en dat de klant onze partner in business is.

Visie

Van Aarle De Laat is een onafhankelijk en landelijk actief opererend bouwadviesbureau op het gebied van bouw-, bouwkosten- en onderhoudsmanagement gericht op zowel maatschappelijk- als commercieel vastgoed. 
Van Aarle De Laat blijft altijd dicht bij de bouwpraktijk en profileert zich als allround en doelgericht bouw(kosten) en onderhoudsadviseur voor het gehele bouwproces. De betrouwbaarheid, eenvoud, duidelijkheid en gedegenheid die we daarbij hanteren past bij Van Aarle De Laat en maakt ons onderscheidend van andere bouwadviseurs.
Huisvesting een kwalitatief, duurzaam en kostenefficiënt (nieuw) leven in te blazen, dat is ons doel. Vanuit onze kernwaarden geven we invulling aan ons verbindende motto:

"Uw bouwtoevertrouwen meer dan waard"

Kernwaarden

Bouwbezieling
Persoonlijke daadkracht
Integrale aanpak

 

 

 
 

Contact met Van Aarle De Laat

Bezoekadres
Beemdstraat 22
5652 AB  Eindhoven

Postadres
Postbus 677, 5600 AR  Eindhoven

Telefoon
040 - 2592700

Onze bouwmanagers | dragen een warm hart toe aan