• +31 (0)40 - 25 92 700

Ondersteuning van het managementteam bij het transitieplan scheiden wonen en zorg

Diafaan     Diafaan

 

Van maart 2013 tot en met juni 2014 heeft een adviseur van Van Aarle De Laat gedurende één tot anderhalve dag in de week op het centrale bureau van Diafaan gewerkt. Haar opdracht betrof de procesbegeleiding van het managementteam bij het vormgeven en uitvoeren van het transitieplan scheiden wonen en zorg (SWZ). Dit transitieplan behelst zowel de zorgorganisatie als het vertalen van de gevolgen die scheiden wonen en zorg heeft voor het vastgoed van Diafaan.

Naast de procesbegeleiding heeft de adviseur met haar collega’s diverse uitvoerende werkzaamheden opgepakt die voortkomen uit het transitieplan. Dit zijn onder andere:

  • de SWZ-scan;
  • de Investeringsmonitor;
  • de projectorganisatie SWZ;
  • doorrekening huurprijzen vanuit het woningwaarderingsstelsel;
  • servicekostenberekeningen.

Daarnaast heeft de adviseur het proces begeleid voor het verkrijgen van goedkeuring van College sanering zorginstellingen voor de reguliere verhuur van zorgwoningen. De adviseur heeft haar kennis en ervaring ingebracht bij Diafaan. Tegelijkertijd is de kennis en kunde van collega’s van Van Aarle De laat altijd indirect beschikbaar.

Ook is gebruik gemaakt van de expertise van OZ+juristen, die in dit traject een bijdrage hebben geleverd aan het beoordelen van de huur- en verhuurovereenkomsten.

Nieuwsbrief

Van Aarle De Laat publiceert regelmatig een nieuwsbrief met daarin actuele onderwerpen en wetenswaardigheden over onze branche en over ons bedrijf.

Van Aarle De Laat respecteert uw privacy.
Lees hier hoe wij uw gegevens verwerken.

Meer Van Aarle De Laat

Contact

Beemdstraat 22

5652 AB  Eindhoven

 

Postbus 677

5600 AR  Eindhoven

 

www.vanaarledelaat.nl

 

 

Deze website plaatst analytische cookies voor het gebruik van webstatistieken. Er worden geen persoonsgegevens bewaard.
Ok