• +31 (0)40 - 25 92 700

Advies inrichting vastgoedorganisatie

Interakt Contour     Interakt Contour

 

Eind 2013 hebben twee adviseurs van Van Aarle De Laat een versneld traject doorlopen met InteraktContour voor de herinrichting van haar vastgoedorganisatie. InteraktContour heeft daarmee haar vastgoedorganisatie opnieuw vorm gegeven, de vastgoedprocessen gestructureerd en taken en bevoegdheden in de organisatie helder vastgelegd.

De opdracht aan Van Aarle De Laat was om in een tijdsbestek van een maand het herontwerp af te ronden en te komen tot een helder compact procesmodel. Eind 2013 heeft een team bestaande uit medewerkers van InteraktContour en Van Aarle De Laat intensief samengewerkt en is de nieuwe vastgoedorganisatie vormgegeven. Het project is succesvol afgerond. Begin 2014 is gestart met de implementatie van het ontwerp in de organisatie. Inspiratie tot innovatie, duidelijke kaders, korte lijnen en flexibiliteit van de teamleden hebben er toe bijgedragen dat dit project in korte tijd is afgerond en kon worden geïmplementeerd.

Door het werken met interviews is het mogelijk om in korte tijd informatie te verzamelen over wensen en verbeterpunten. Vanuit alle lagen in de organisatie, die in meer of mindere mate een relatie hebben met vastgoed, zijn vertegenwoordigers bevraagd. Alle betrokkenen kregen zo hun inbreng en zagen het resultaat daarvan terugkomen in het advies. Dit advies bestaat uit een beknopte eindrapportage met het organogram van de vastgoedorganisatie, de taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden voor de betreffende functionarissen, het proces-model voor de vastgoedorganisatie en de opzet van de projectorganisatie. Het procesmodel en de takenmatrix zijn verwerkt tot een handzame place-mat op A3-formaat, die als naslagwerk kan dienen.

Egbert den Engelsman (Manager Financiën, Informa-tievoorziening en Huisvesting InteraktContour) zegt hierover: “Onze vraag in korte tijd vertaald naar heldere en praktische adviezen, die we meteen hebben geïmplementeerd.”

Nieuwsbrief

Van Aarle De Laat publiceert regelmatig een nieuwsbrief met daarin actuele onderwerpen en wetenswaardigheden over onze branche en over ons bedrijf.

Van Aarle De Laat respecteert uw privacy.
Lees hier hoe wij uw gegevens verwerken.

Meer Van Aarle De Laat

Contact

Beemdstraat 22

5652 AB  Eindhoven

 

Postbus 677

5600 AR  Eindhoven

 

www.vanaarledelaat.nl

 

 

Deze website plaatst analytische cookies voor het gebruik van webstatistieken. Er worden geen persoonsgegevens bewaard.
Ok