• +31 (0)40 - 25 92 700

Herontwikkeling woningen en terrein Woonpark Eckartdal

LunetZorg     LunetZorg

 

Lunet Zorg ondersteunt mensen met een verstande-lijke beperking in de regio Zuidoost-Brabant: ambulant, op twee grote hoofdlocaties (‘woon-parken’) en in diverse decentrale voorzieningen.

Op Woonpark Eckartdal in Eindhoven zijn de afgelopen periode diverse paviljoens en woningen vervangen door nieuwbouw. Gelijktijdig is de volledige ondergrondse en bovengrondse infra-structuur van het terrein vernieuwd. Woonpark Eckartdal is een openbaar toegankelijk terrein en maakt deel uit van een woonwijk.

Gelijktijdig biedt het terrein de bewoners een veilige en beschutte leefomgeving. Het gebied is omgevormd van een onoverzichtelijk, klassiek instellingsterrein naar een uitnodigend en park-achtig landschap, waarin woningen en paviljoens met een bijzondere architectuur en uitstraling zijn gepositioneerd.

Van Aarle De Laat was vanaf de definitiefase tot en met de oplevering en nazorg verantwoordelijk voor het coördineren van een integrale planning, de organisatie en financiële bewaking van het project, inclusief het contracteren van adviseurs.
Het project is in meerdere fasen uitgevoerd (ingebruikname: 2010-2012), waarbij gebruik is gemaakt van interim-huisvesting op het terrein. Ook de infrastructuur is gedurende alle fasen in delen aangepakt.

In de laatste fase zijn acht woongebouwen en de bovengrondse infrastructuur gerealiseerd. Het resultaat is een geslaagde metamorfose van het terrein met zijn diverse woningen en paviljoens.

  • nieuwbouw en interim-huisvesting voor circa 180 cliënten (totaal circa 11.000 m² bvo nieuwbouw)
  • investeringskosten: circa 21 miljoen euro bouw en 6 miljoen euro infrastructuur

Nieuwsbrief

Van Aarle De Laat publiceert regelmatig een nieuwsbrief met daarin actuele onderwerpen en wetenswaardigheden over onze branche en over ons bedrijf.

Van Aarle De Laat respecteert uw privacy.
Lees hier hoe wij uw gegevens verwerken.

Meer Van Aarle De Laat

Contact

Beemdstraat 22

5652 AB  Eindhoven

 

Postbus 677

5600 AR  Eindhoven

 

www.vanaarledelaat.nl

 

 

Deze website plaatst analytische cookies voor het gebruik van webstatistieken. Er worden geen persoonsgegevens bewaard.
Ok