• +31 (0)40 - 25 92 700

Herontwikkeling woningen en terrein

Pergamijn     Pergaamijn

 

De bestaande bebouwing op Pepinusbrug, een instellingsterrein voor mensen met een verstandelijke beperking, wordt in zes volgtijdelijke fasen volledig vernieuwd. Medio 2014 is de eerste fase gestart en eind 2015 worden deze woningen in gebruik genomen. Gelijktijdig wordt de volledige ondergrondse en bovengrondse infrastructuur van het terrein vernieuwd. De volledige herontwikkeling is naar verwachting in 2020 gereed.

Pepinusbrug is een openbaar toegankelijk terrein aan de rand van het dorp Echt. Het terrein biedt de bewoners een veilige en beschutte leefomgeving. Het gebied wordt omgevormd van een onoverzichtelijk, klassiek instellingsterrein naar een uitnodigende, compacte en heldere woonwijk die deel uitmaakt van de maatschappij. Alle woningen worden uitgevoerd als eenlaagse gebouwen met kap, waarbij telkens twee groepswoningen geschakeld worden tot één woongebouw.

Centraal op het terrein worden verschillende algemene voorzieningen gerealiseerd, onder meer ten behoeve van dagbesteding. Naast de gebouwen krijgen ook de groenstructuur en de invulling van de tuinen aandacht, om een totaalbeeld van hoge kwaliteit te creëren.

Van Aarle De Laat werkt vanaf de definitiefase tot en met de oplevering en nazorg aan het coördineren van een integrale planning, het opstellen van programma’s van eisen, de interne en externe communicatie en de organisatie en financiële bewaking van het project, inclusief het contracteren van adviseurs. Onze rol varieert hierbij van ondersteunend en coachend naar verantwoordelijk zijn voor specifieke onderdelen.

Voor deze ondersteuning zijn twee adviseurs van Van Aarle De Laat gedurende de volledige ontwikkeling voor enkele dagen per week gestationeerd op het bouwbureau van Pergamijn. Zo is een vanzelfsprekende en natuurlijke manier van samenwerken ontstaan binnen een prettige werksfeer. Zie voor meer informatie: www.pergamijnplaza.nl

Nieuwsbrief

Van Aarle De Laat publiceert regelmatig een nieuwsbrief met daarin actuele onderwerpen en wetenswaardigheden over onze branche en over ons bedrijf.

Van Aarle De Laat respecteert uw privacy.
Lees hier hoe wij uw gegevens verwerken.

Meer Van Aarle De Laat

Contact

Beemdstraat 22

5652 AB  Eindhoven

 

Postbus 677

5600 AR  Eindhoven

 

www.vanaarledelaat.nl

 

 

Deze website plaatst analytische cookies voor het gebruik van webstatistieken. Er worden geen persoonsgegevens bewaard.
Ok