• +31 (0)40 - 25 92 700

Overdracht openbare voorzieningen zorgcentrum in Bladel

RSZK     RSZK Kempenland

 

De Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen, kortweg RSZK, is een zorginstelling met als werkgebied de Brabantse Kempen. Op diverse locaties heeft Van Aarle De Laat RSZK in de loop der jaren ondersteund bij huisvestingsvraagstukken en bouwopgaven.

Een adviseur van Van Aarle De Laat heeft RSZK in 2013 begeleid bij de totstandkoming van de slotovereenkomst, voor de overdracht van openbare voorzieningen op haar terrein in Bladel aan de gemeente Bladel.

Op haar locatie ‘Kempenland’ in Bladel heeft RSZK nieuwe zorgvoorzieningen en woningen gebouwd en zijn openbare voorzieningen zoals wegen aangelegd. Vooraf was overeengekomen dat de openbare voorzieningen na realisatie overgedragen zouden worden aan de gemeente Bladel. Hiervoor was eerder een concept overeenkomst gemaakt, die gekoppeld was aan een ontwerpbestemmingsplan uit 2005. Gedurende de herontwikkeling van het terrein wijzigden echter de uitgangspunten voor het bestemmingsplan, vanwege maatschappelijke ontwikkelingen. Van Aarle De Laat werd daarom gevraagd, zorg te dragen voor aanpassing van de slotovereenkomst.

Met ondersteuning vanuit OZ+Juristen voor het juridische deel is de adviseur van Van Aarle De Laat tot overeenstemming met de gemeente gekomen. Ook is voor RSZK de notariële overdracht van de openbare voorzieningen aan de gemeente voorbereid

 

Nieuwsbrief

Van Aarle De Laat publiceert regelmatig een nieuwsbrief met daarin actuele onderwerpen en wetenswaardigheden over onze branche en over ons bedrijf.

Van Aarle De Laat respecteert uw privacy.
Lees hier hoe wij uw gegevens verwerken.

Meer Van Aarle De Laat

Contact

Beemdstraat 22

5652 AB  Eindhoven

 

Postbus 677

5600 AR  Eindhoven

 

www.vanaarledelaat.nl

 

 

Deze website plaatst analytische cookies voor het gebruik van webstatistieken. Er worden geen persoonsgegevens bewaard.
Ok