• +31 (0)40 - 25 92 700

Projectmanagement woonzorgcentrum De Zeven Schakels in Zevenbergen

Surplus - De Zeven Schakels     Surplus - De Zeven Schakels

 

De Zeven Schakels is een woonzorgcentrum met meerdere geschakelde bouwdelen voor diverse vormen van ouderenzorg. Zelfstandig wonen met ondersteuning naar wens, intramuraal verblijf met verzorging of verpleging (somatiek en psychogeriatrie) en een hospice zijn er samengebracht. Het centrum bevat naast appartementen van verschillende grootte en groepswoningen ook diverse welzijnsvoorzieningenen behandelruimten. Ook de openbare bibliotheek van Zevenbergen is er gevestigd.

Van Aarle De Laat was vanaf de eerste haalbaarheidsstudies tot en met de oplevering en nazorg verantwoordelijk voor het coördineren van een integrale planning, de organisatie en financiële bewaking van het project, inclusief het contracteren van adviseurs.

Het project is gefaseerd uitgevoerd. Na de eerste sloopfase zijn drie bouwdelen gerealiseerd, die tijdens de tweede fase als interimhuisvesting zijn gebruikt. Na ingebruikname van de tweede fase is deze interimhuisvesting ten slotte klaar gemaakt voor de definitieve situatie. De opleveringen waren in 2012 en 2013.

De Zeven Schakels oogst veel lof van bewoners, bezoekers en medewerkers van Surplus. Het is prachtig om in een langdurige en intensieve samenwerking te hebben kunnen bijdragen aan dit resultaat. De opdrachtgever (Anthonie Maranus, Raad van Bestuur) zegt hierover: “Een sleutel in de ontwikkeling van een locatie als de Zeven Schakels is de multidiscipliniare samenwerking van vele partijen. Van Aarle De Laat heeft deze complexe opgave prima ingevuld.”

  • circa 80 appartementen, 70 zorgappartementen en groepswoningen voor 120 cliënten (totaal circa 33.000 m² bvo)
  • investeringskosten: circa 60 miljoen euro

Nieuwsbrief

Van Aarle De Laat publiceert regelmatig een nieuwsbrief met daarin actuele onderwerpen en wetenswaardigheden over onze branche en over ons bedrijf.

Van Aarle De Laat respecteert uw privacy.
Lees hier hoe wij uw gegevens verwerken.

Meer Van Aarle De Laat

Contact

Beemdstraat 22

5652 AB  Eindhoven

 

Postbus 677

5600 AR  Eindhoven

 

www.vanaarledelaat.nl

 

 

Deze website plaatst analytische cookies voor het gebruik van webstatistieken. Er worden geen persoonsgegevens bewaard.
Ok