• +31 (0)40 - 25 92 700

Algemene ondersteuning vastgoedafdeling

GGz Breburg     GGz Breburg

 

Sinds maart 2013 is een adviseur van Van Aarle De Laat voor gemiddeld twee dagen per week actief op de vastgoedafdeling van GGz Breburg. Hierbij is de adviseur op een vaste dag aanwezig op het centrale kantoor in Rijen en is zij de rest van de week beschikbaar en/of aanwezig, afhankelijk van de werkzaamheden.

Op deze wijze heeft GGz Breburg het beste van twee werelden: de adviseur brengt haar professionele kennis en ervaring in, terwijl GGz Breburg maximale flexibiliteit behoudt. De adviseur ontsluit tevens de kennis van haar directe collega’s bij Van Aarle De Laat en indien nodig kan ook de expertise van OZ+juristen of van Managers met Bouwkracht opgeschakeld worden.

Op de vastgoedafdeling komen de meest uiteenlopende werkzaamheden voorbij. Onze adviseur is primair als projectmanager verantwoordelijk voor diverse bouwprojecten. Daarnaast wordt zij ingezet op verschillende vraagstukken, zoals het opstellen van Programma’s van Eisen, het standaardiseren en implementeren van projectmatig werken op de vastgoedafdeling, het opstellen van kwartaalrapportages.

Collega´s van de adviseur zijn onder andere opgeschakeld bij het opstellen van terreinontwikkelingsplannen, het begeleiden van verkooptrajecten en het ondersteunen bij haalbaarheidsstudies.

Dat deze ‘rechterhandfunctie’ voorziet in een behoefte is duidelijk. We mogen spreken van een plezierige en succesvolle samenwerking.

Nieuwsbrief

Van Aarle De Laat publiceert regelmatig een nieuwsbrief met daarin actuele onderwerpen en wetenswaardigheden over onze branche en over ons bedrijf.

Van Aarle De Laat respecteert uw privacy.
Lees hier hoe wij uw gegevens verwerken.

Meer Van Aarle De Laat

Contact

Beemdstraat 22

5652 AB  Eindhoven

 

Postbus 677

5600 AR  Eindhoven

 

www.vanaarledelaat.nl

 

 

Deze website plaatst analytische cookies voor het gebruik van webstatistieken. Er worden geen persoonsgegevens bewaard.
Ok