• +31 (0)40 - 25 92 700

Ondersteuning op (strategisch) vastgoedgebied bij zorginstelling Pluryn

Plurynlogo     Plurijn

 

Sinds juni 2013 is een adviseur van Van Aarle De Laat vaste gast op de vastgoedafdeling van zorginstelling Pluryn. Gedurende één tot twee dagen per week werkt de adviseur op het hoofdkantoor in Nijmegen en buiten de kantoordagen is hij beschikbaar voor vragen tussendoor. Op deze wijze heeft Pluryn het beste van twee werelden: de adviseur brengt zijn professionele kennis en ervaring in bij Pluryn, terwijl Pluryn maximale flexibiliteit behoudt. De adviseur ontsluit tevens de kennis van zijn directe collega’s bij Van Aarle De Laat; indien nodig wordt ook de expertise Van Aarle De Laat bouwmanagers ‘ingevlogen’.

Op de vastgoedafdeling van een grote zorginstellingen komen de meest uiteenlopende vragen en klussen voorbij. Onze adviseur wordt voornamelijk ingezet op vraagstukken, waarbij een beroep kan worden gedaan op kennis die aanvullend is op die van Pluryns eigen vastgoedadviseurs. Het betreft onder meer: het opstellen of toetsen van huurcontracten en andersoortige overeenkomsten, het uitvoeren van haalbaarheidsstudies op specifieke locaties, het overleggen met gemeenten over ruimtelijke of publiekrechtelijke vraagstukken en het invulling geven aan afspraken die met gemeenten zijn gemaakt. De nadruk ligt echter op het procesmanagement over de objecten die Pluryn wil afstoten: het opstellen van de verkoopstrategie, het indien nodig vinden van partners in het verkoopproces, het zo nodig overleggen met gemeenten over herontwikkelingsmogelijkheden, het continu onderhouden van contact met (de gemachtigde van) College sanering zorginstellingen. Op die wijze heeft hij al diverse objecten voor Pluryn weten te verkopen.

Dat deze ‘rechterhandfunctie’ voorziet in een behoefte is duidelijk. We mogen spreken van een plezierige en succesvolle samenwerking.

Nieuwsbrief

Van Aarle De Laat publiceert regelmatig een nieuwsbrief met daarin actuele onderwerpen en wetenswaardigheden over onze branche en over ons bedrijf.

Van Aarle De Laat respecteert uw privacy.
Lees hier hoe wij uw gegevens verwerken.

Meer Van Aarle De Laat

Contact

Beemdstraat 22

5652 AB  Eindhoven

 

Postbus 677

5600 AR  Eindhoven

 

www.vanaarledelaat.nl

 

 

Deze website plaatst analytische cookies voor het gebruik van webstatistieken. Er worden geen persoonsgegevens bewaard.
Ok