• +31 (0)40 - 25 92 700
U zoekt een businesscase, een haalbaarheidsstudie? Van Aarle De Laat maakt het mogelijk!
 

Van Aarle De Laat - Financiën 

Financiële haalbaarheid - exploiteerbaarheid - total cost of ownership - financierbaarheid - risicomanagement
 
Verantwoord investeren is een kwestie van objectiveren, voor uzelf of voor een financieringsinstelling. Met onze businesscase beschikt u over een krachtige onderbouwing van de exploiteerbaarheid en financierbaarheid van uw geplande huisvesting. Wij kijken zowel naar het specifieke project, als naar de bedrijfsvoering van de instelling over een langere termijn. Centraal staat de vraag: ‘is uw organisatie in staat om op korte en lange termijn aan haar rente- en aflossingsverplichtingen te voldoen? Een businesscase van Van Aarle De Laat: beslist veilig!
 
Met een haalbaarheidsstudie tonen wij u een aantal denkbare varianten voor uw huisvesting of de herinrichting van uw locatie. Wij maken de plussen en minnen van de varianten inzichtelijk, vanuit diverse invalshoeken: investering en exploitatie, doel en organisatie, maatschappij en politiek, functionele en technische kwaliteit, procedures en voorwaarden. We kunnen de gehele levenscyclus van een gebouw vroegtijdig financieel inzichtelijk maken. Wij benoemen de risico’s en koppelen er beheersmaatregelen aan. Zo kunt u een goed onderbouwde beslissing nemen.

Overige dienstverlening

Pleidooi voor integrale zorg- en vastgoedexploitatie

De relatie tussen zorg en vastgoedexploitatie was het thema van een ronde tafelbijeenkomst georganiseerd door Van Aarle De Laat, Stam+ De Koning en ZorgID. In de zoektocht naar een haalbaar en betaalbaar zorgconcept blijkt huisvesting een cruciale schakel.

Nieuwsbrief

Van Aarle De Laat publiceert regelmatig een nieuwsbrief met daarin actuele onderwerpen en wetenswaardigheden over onze branche en over ons bedrijf.

Van Aarle De Laat respecteert uw privacy.
Lees hier hoe wij uw gegevens verwerken.

Meer Van Aarle De Laat

Contact

Beemdstraat 22

5652 AB  Eindhoven

 

Postbus 677

5600 AR  Eindhoven

 

www.vanaarledelaat.nl

 

 

Deze website plaatst analytische cookies voor het gebruik van webstatistieken. Er worden geen persoonsgegevens bewaard.
Ok