• +31 (0)40 - 25 92 700
U streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit van uw huisvesting. Van Aarle De Laat helpt u deze te bereiken!
 
Van Aarle De Laat - Kwaliteit 
Locatiescans / plantoetsing - programma van eisen - samenwerking en beheer
Uw vastgoed moet lang mee kunnen. Zowel bestaande accommodaties als projecten in ontwikkeling houden we kritisch tegen het licht, soms als second opinion. We scannen of toetsen wat er goed aan is en bekijken vooral: op welke punten is nog verbetering mogelijk en hoe dan wel? Rekening houdend met uw vastgoedstrategie en met oog voor relevante trends en ontwikkelingen maken we uw vastgoed(plannen) toekomstbestendiger.
 
Een deugdelijk en breed gedragen programma van eisen geeft helderheid en scheelt tijd en geld tijdens het ontwerptraject. Het beschrijft alle kwantitatieve en kwalitatieve aspecten van uw toekomstige huisvesting. Ruimtelijk, functioneel en technisch vertalen wij uw organisatievisie, de behoeften vanuit uw primaire proces en de ondersteunende processen. Wij stellen het op interactieve wijze samen met de gebouwgebruikers op. We prikkelen daarbij de creativiteit en tonen realiteitszin.
 
Bij gebouwen met meerdere gebruikers zijn samenwerking en beheer belangrijke onderwerpen. In onze modellen en werkwijzen krijgen samenwerking, bouw, beheer en exploitatie integraal vorm. Ook adviseren wij u over duurzame exploitatie en over de keuze tussen eigendom en huur. Zodoende weet u tijdig welke consequenties uw keuzes zullen hebben. Bovendien kunt u op tijd heldere afspraken maken met de andere gebruikers en/of de verhuurder.

Overige dienstverlening

Pleidooi voor integrale zorg- en vastgoedexploitatie

De relatie tussen zorg en vastgoedexploitatie was het thema van een ronde tafelbijeenkomst georganiseerd door Van Aarle De Laat, Stam+ De Koning en ZorgID. In de zoektocht naar een haalbaar en betaalbaar zorgconcept blijkt huisvesting een cruciale schakel.

Nieuwsbrief

Van Aarle De Laat publiceert regelmatig een nieuwsbrief met daarin actuele onderwerpen en wetenswaardigheden over onze branche en over ons bedrijf.

Van Aarle De Laat respecteert uw privacy.
Lees hier hoe wij uw gegevens verwerken.

Meer Van Aarle De Laat

Contact

Beemdstraat 22

5652 AB  Eindhoven

 

Postbus 677

5600 AR  Eindhoven

 

www.vanaarledelaat.nl

 

 

Deze website plaatst analytische cookies voor het gebruik van webstatistieken. Er worden geen persoonsgegevens bewaard.
Ok