• +31 (0)40 - 25 92 700
Proces-, project-, programma-management vraagt om professionals. Van Aarle De Laat!
 
Van Aarle De Laat -Management 
Interimmanagement - managen van processen, projecten en programma’s - risicobeheersing - locatieontwikkeling
 
Bij diverse organisaties vormen wij op vastgoedgebied de ‘rechterhand’. Steeds meer instellingen beperken zich tot de regie over de vastgoedportefeuille. Voor zover nodig wordt aanvullende capaciteit en expertise aangetrokken, door deze tijdelijk of ad interim in te huren. Een externe professional voor één of twee dagen per week als uw flexibele vastgoedafdeling, met daarachter de kennis en het netwerk van een heel adviesbureau: dat is kracht in volle vrijheid.
 
Procesmanagement is noodzakelijk om in een complexe omgeving op efficiënte wijze uw doelen te bereiken. In de voorfase van projecten is het creëren van draagvlak en het managen van de verwachtingen van alle betrokkenen van groot belang. Zijn de projectdoelstellingen helder, dan is professioneel projectmanagement nodig. Met kennis van zaken gaan wij voor het afgesproken resultaat, sturend op geld, organisatie, tijd, informatie/communicatie en kwaliteit. Risico’s worden tijdig onderkend en optimaal beheersbaar gemaakt. Heeft u behoefte aan regie over uw projecten op portefeuilleniveau, dan leveren wij ook het programma-management. Zo worden de afzonderlijke projecten optimaal gefaciliteerd en ontstaan er schaalvoordelen en nieuwe mogelijkheden.
 
Steeds vaker zijn maatschappelijke organisaties bezig met of betrokken in gebieds- of locatieontwikkeling. Dat vraagt om specifieke kennis en ervaring. Wij beantwoorden vragen als: wat is die locatie waard? Welke ruimtelijk-functionele mogelijkheden zijn er? Hoe zit de markt in elkaar? Hoe koop ik grond aan? Hoe kan ik een grondpositie optimaal te gelde maken? Hoe kom ik tot een haalbare planontwikkeling? Wij helpen u de juiste keuzes te maken en begeleiden u door het grillige speelveld van locatieontwikkeling.

Overige dienstverlening

Pleidooi voor integrale zorg- en vastgoedexploitatie

De relatie tussen zorg en vastgoedexploitatie was het thema van een ronde tafelbijeenkomst georganiseerd door Van Aarle De Laat, Stam+ De Koning en ZorgID. In de zoektocht naar een haalbaar en betaalbaar zorgconcept blijkt huisvesting een cruciale schakel.

Nieuwsbrief

Van Aarle De Laat publiceert regelmatig een nieuwsbrief met daarin actuele onderwerpen en wetenswaardigheden over onze branche en over ons bedrijf.

Van Aarle De Laat respecteert uw privacy.
Lees hier hoe wij uw gegevens verwerken.

Meer Van Aarle De Laat

Contact

Beemdstraat 22

5652 AB  Eindhoven

 

Postbus 677

5600 AR  Eindhoven

 

www.vanaarledelaat.nl

 

 

Deze website plaatst analytische cookies voor het gebruik van webstatistieken. Er worden geen persoonsgegevens bewaard.
Ok