• +31 (0)40 - 25 92 700
Van Aarle De Laat is uw partner voor strategisch vastgoedadvies en voor het afstoten en aankopen van vastgoed.
 
Van Aarle De Laat - Strategie 
Portefeuillebeleid - vervreemdingsstrategieën - strategische vastgoedplannen - vastgoedbeleid vanuit organisatiestrategie

Vastgoed is belangrijk binnen uw totale bedrijfsvoering. Bij onze strategische vastgoedadvisering wordt uw bedrijfsstrategie gekoppeld aan en vertaald in vastgoedbeleid, met aandacht voor bijvoorbeeld spreidingsbeleid, huisvestingsconcepten, eigendomsvraagstukken en financiële haalbaarheid. Hier ligt een gedegen interne en externe analyse onder. Dit alles met oog voor de wensen van de eindgebruikers, terwijl de continuïteit van de organisatie gewaarborgd blijft.

Het vitaal houden van uw vastgoedportefeuille vraagt soms om aankoop of verkoop van vastgoed. Met kennis van zaken (markten, partijen, regelgeving) zijn wij uw ideale procesmanager. We stellen de meest kansrijke aan- of verkoopstrategie op en voeren deze ook uit. U verkoopt zorgvastgoed? Het College sanering zorginstellingen kent voor ons geen geheimen.

Overige dienstverlening

Pleidooi voor integrale zorg- en vastgoedexploitatie

De relatie tussen zorg en vastgoedexploitatie was het thema van een ronde tafelbijeenkomst georganiseerd door Van Aarle De Laat, Stam+ De Koning en ZorgID. In de zoektocht naar een haalbaar en betaalbaar zorgconcept blijkt huisvesting een cruciale schakel.

Nieuwsbrief

Van Aarle De Laat publiceert regelmatig een nieuwsbrief met daarin actuele onderwerpen en wetenswaardigheden over onze branche en over ons bedrijf.

Van Aarle De Laat respecteert uw privacy.
Lees hier hoe wij uw gegevens verwerken.

Meer Van Aarle De Laat

Contact

Beemdstraat 22

5652 AB  Eindhoven

 

Postbus 677

5600 AR  Eindhoven

 

www.vanaarledelaat.nl

 

 

Deze website plaatst analytische cookies voor het gebruik van webstatistieken. Er worden geen persoonsgegevens bewaard.
Ok