Het gebruik van uw gegevens voor onze nieuwsbrief


Van Aarle De Laat BV publiceert regelmatig een nieuwsbrief met daarin actuele onderwerpen en wetenswaardigheden over onze branche en over ons bedrijf.

Voor toezending van deze digitale nieuwsbrief dienen wij te beschikken over uw e-mail adres.

Dit e-mail adres is door ons op één van de volgende wijzen verkregen:

  • U heeft contact gehad met een van onze medewerkers en uw visitekaartje overhandigd
  • U heeft mondeling aan een van onze medewerkers aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen
  • U heeft via onze website zelf uw inschrijving geïnitieerd en bevestigd (dubbele opt-in methode).
    Dit betekent dat u na het verzenden van uw inschrijving een e-mail bericht van ons ontvangt op het door u opgegeven adres met hierin een verzoek om bevestiging. Indien u geen e-mail met daarin een bevestigingsverzoek hebt ontvangen dient u uw spamfilter te controleren. Bij het uitblijven van deze bevestiging wordt uw inschrijving niet verwerkt en worden uw gegevens verwijderd uit ons systeem.

Uw E-mail adres zal slechts worden aangewend voor de verzending van de digitale nieuwsbrief en zal dus niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Ook zullen deze gegevens niet worden gedeeld of doorgespeeld naar derden.

Van Aarle De Laat BV bewaart deze gegevens voor onbepaalde tijd, vooralsnog zolang de digitale nieuwsbrief toegezonden en gepubliceerd zal worden. Zodra de verzending van de nieuwsbrief stopt zullen uw gegevens uit onze systemen verwijderd worden.

Indien u de digitale nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen:

  • kunt u zich hiervoor uitschrijven door gebruik te maken van de functie "Uitschrijven" welke u onderaan de nieuwsbrief aantreft.
  • kunt u dit kenbaar maken via dit e-mail adres, onder vermelding van het e-mail adres waarop de uitschrijving betrekking heeft.

 Voor meer informatie aangaande ons privacy beleid verwijzen wij u naar dit statement

Deze website plaatst analytische cookies voor het gebruik van webstatistieken. Er worden geen persoonsgegevens bewaard.
Ok